13.11.09

~ Sita

New Photo’s of Sita!
…Our Owl…
She likes my attention.

~
Nieuwe foto’s van Sita
…Onze uil…
Ze houd heel erg van mijn aandacht.

We got her 14 months ago! Today!
~
Vandaag, 14 maanden gelden hebben we haar gekregen!

http://averyfairygarden.blogspot.com/2009/08/de-steenuil.html

6 opmerkingen:

Hermes zei

She is so lovely - those eyes!

Anoniem zei

Oww Anna wat geweldig,wat is ze mooi(het is een ze toch)ik vind dit geweldige diertjes,een collega van mij heeft kerkuilen en ook jonkies,hihi s`avonds zit Diesel weleens met grote ogen naar me te kijken en ze is wit/grijs en dan zeg ik altijd You Hoo uiltje wat zit je naar me te kijken,ze lijkt er dan echt op,zo schattig,ik wens je een fijn weekend,groetjes Joke.

Aputsiaq zei

She is the most wonderful owl! I wish she was mine!!

Cape Cod Rambling Rose zei

What a BEAUTIFUL owl! Those eyes are enchanting!

marja visscher zei

Wat een prachtig uiltje. Dat doet mij denken aan een paar jaar geleden. Wij hadden een kanarie die altijd vrij door het huis vloog en altijd in de vensterbank, waar zijn kooi stond, bij voorkeur in de Chinese roos ernaast een slaapplaatsje zocht. Op een avond schrokken wij van een flinke klap tegen de ruit. Opgeschrikt keken wij naar buiten, maar niets te zien. Aangezien wij behoorlijk afgelegen wonen, kon het geen baldadigheid zijn van kinderen. Het gebeurde die avond nog een paar keer. Toen ik naar buiten liep om te gaan kijken, zag ik wie ons zo liet schikken. Een klein sneeuwwit uiltje (sneeuwuil?)zat op de rand van het kippenhok en probeerde telkens de kanarie de schrik op zijn lijfje te jagen. Of hij hem wilde vangen weet ik niet, maar in het verlichte raam was hij wel zijn doelwit. Maar we hebben wel echt even gedacht dat iemand een geintje met ons uithaalde door op het raam te kloppen en zich in het donker te verstoppen.
Geniet van het weekend!
Lieve groet, Marja

bumblebee zei

Hallo Anna,
Wat een schatje en wat leuk dat ze zo tam is. Je kunt inderdaad aan de foto's zien dat ze het fijn vind om (geknuffeld) te worden.
Misschien heb je het op je Blog vermeld, maar leeft ze bij jullie in een buitenverblijf?
Vriendelijke Groet,
Eef