15.11.09

~ Quote ~

by Ans Markus
"Far away in the sunshine are my highest aspirations.
I may not reach them, but I can look up and see
their beauty, believe in them,
and try to follow where they lead".

~ Louisa May Alcott ~
~ Painting by Ans Markus

4 opmerkingen:

Michelle (Shell) May zei

Beautiful quote.
Hugs to Remy and you too!
shell

Cottage Garden zei

I love visiting your peaceful garden and such a lot to catch up on - beautiful quote. I was fascinated by the Hummingbird Hawk Butterfly - what a magnificent creature! And your photos of Sita the Owl show how completely happy he is in your company. Love the stories of fairies too!

Jeanne

marja visscher zei

Dag Anna,
Je reactie voor wat betreft het uiltje heeft hier thuis heel wat stof doen opwaaien. Ik bleef volhouden dat ik een kleine witte had gezien, mijn man zei een kleine bruine en dat jij helemaal gelijk had. Heb me wezenloos gezocht in 'de oude doos' naar bewijzen. Maar, ik geef het toe, ik heb helemaal ongelijk, of eigenlijk een beetje. Het was inderdaad een bruin uiltje,dat zie ik nu ook wel op die verschrikkelijk onduidelijke foto die ik er van maakte. Mijn 'wit-idee'komt simpel doordat ik helemaal gebiologeerd en smekend dat hij niet zou wegvliegen er een foto van heb gemaakt met als 'flits' een hele felle lamp, die wij gebruikten om mee te filmen. Resulaat: een schemerige, mistige witte uil' die als je héél goed kijkt bruin is. Toch een beetje gelijk....Geef toch eens toe, roepen ze nu hier thuis. Doe ik toch, zeg ik dan.
Fijn weekend nog!
Lieve groet, Marja

Anna zei

@ Marja
hhhaaaa heel komisch!
dan zal het toch wel een steenuiltje zijn geweest! In nederland leven eigenlijk geen witte uilen...
(maar ja hij zou natuurlijk onsnapt kunnen zijn)
een kabouteruiltje bestaat ook nog, die is nog iets kleiner maar die leven hier ook niet, dus blijft steenuiltje over!!!
gr. en fijne zondag!
xxx